Ticarete atılıyor... Meltem Miraloğlu eşi üzerinden şirket kurdu

Hayat Devam Ediyor dizisiyle adını duyurmasının ardından yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, ABD'ye yerleşmesinin ardından kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlendi. Evliliğinde yaşadığı krizlerle gündeme gelen Meltem Miraloğlu'nun eşi üzerinden şirket kurup sabun ticareti yapmaya başladığı öğrenildi.

Bir döneme damgasını vuran çocuk gelin rolüyle hafızalarda yer edinen Meltem Miraloğlu, Hayat Devam Ediyor dizisiyle adını duyurdu. Ancak oyunculukta beklediğini elde edemeyen Miraloğlu, ABD'ye yerleşti. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenerek gündeme gelen Miraloğlu, ticarete atılmaya karar verdi.

Uçankuş'un haberine göre, Aslen Mardinli olan Meltem Miraloğlu, buradaki akrabalarının yaptığı bıttım sabunlarını ABD'ye getirtti. İlk partisi büyük ilgi gören Meltem Miraloğlu, şimdi de eşi üzerine bir şirket kurup işleri büyütmeye karar verdi.

Miraloğlu'nun geçtiğimiz günlerde ayrıldığı ABD'li kocasına miras karşılığı döndüğü iddia edilmişti. Hatta ünlü oyuncuya birçok ev, yat, araba ve yüklü miktarda para kalacağı da konuşulanlar arasındaydı.