‘The Walking Dead' oyuncuları AKŞAM'a konuştu! ‘Öleceğiz diye çok korktuk'

Fenomen dizi ‘The Walking Dead'in 11. sezonu görücüye çıkıyor. FX ekranında bugün yayınlanacak olan dizinin oyuncuları çekimler bittikten sonra AKŞAM'a konuştu. Oyuncular, yapımda en çok senaryo gereği ölmekten korktuklarını itiraf etti.

ERÇİN DAĞ EYSEN

Yeni sezonu FX ekranında bugün yayınlanacak olan 'The Walking Dead'in oyuncuları AKŞAM'a konuştu.

TELEFONLARA ÇIKAMIYORUM

Dizide Yumiko karakterini oynayan Eleanor Matsuura da tıpkı rol arkadaşı Paola Lazaro gibi aynı korkuyu yaşadığını söyledi. Rolünün son bulmasından korktuğunu ve hep bir endişe içinde sete gittiğini anlatan Lazaro, "Angela aradığında "alo" demiyorum. "Bu o görüşme mi, ölüyor muyum?" diyorum. "Selam, nasılsın?" diyor. "Bu o görüşme mi, ölüyor muyum?" diyorum. "Hayır, henüz değil" deyince "Tamam, güzel, şimdi konuşabiliriz." diyorum. Telefon konuşmalarına böyle başlıyorum. Bunun hoş olmadığını biliyorum ama "Beni niye arıyorsun?" gibi şeyler söylüyorum (Gülüyor). Bu dizide hiç belli olmuyor. Eğlencesi de burada."

BU DİZİDE HEP BİR KORKU VAR

Hikayenin en başından itibaren Juanita karakteriyle izleyici karşısına çıkan Paola Lazaro, diziyi hep bir korku içerisinde çektiğini itiraf etti. Dizide birçok önemli karakterin hikayesinin ölümle sonlanmasının kendisinde de endişe yarattığını söyleyen Lazaro, "Bu dizide hep bir korku var. Telefon çaldığında işle ilgili arıyorlarsa şöyle açıyorum:

"Alo?" "Paola, nasılsın?"

"İyiyim, iyiyim."

Ama içten içe "bana öldüğümü söylemeyin lütfen" diye haykırıyorum. Yani hiç belli olmuyor. Rol arkadaşım Eleanor'un da aynı hisleri paylaştığına eminim" dedi.

İYİ MİYİZ KÖTÜ MÜYÜZ ÇÖZEMEDİK

Diziye son sezonda katılan ve Leah karakterini canlandıran Lynn Collıns, rolünü anlatırken izleyenlerin son derece şaşıracağını söyledi. Collıns, "Leah, yeni bölümlerde yine bambaşka biri. Onun karakter gelişimi gerçekten bir gökkuşağı gibi. Çünkü oyunculuğum her an mükemmel değildi. Geriye bakıp "şöyle yapabilirdim, böyle yapabilirdim" dediğim yerler var. Çünkü bana üzerinde çalışacak öyle çok şey verdiler ki. Leah aslında iyi veya kötü değil. Komik aslında, sette bir tartışma olmuştu. "Kahramanlar iyi mi yoksa aslında onlar kötü taraf mı?" Bunu tam olarak bilemeyeceğiz. Ama işte o soru yüzünden bu dizi çok önemli bence. Çünkü bu karakterleri seviyoruz. İyiler mi kötüler mi? Bunu çözemiyoruz" dedi.

SETTE BAYILANLAR OLDU

Dizinin ekrandaki sürekliliğini başarılı oyunculuklara bağlayan Collıns, zor şartlar altında çalıştıklarını söyledi. Özellikle yazın kavurucu sıcaklarda ekibin zorlandığını ifade eden Collıns, "Yazın ne kadar çok böcek olduğuna inanamazsınız. Çok sıcaktı. Sette sürekli bayılanlar oluyordu. Kışın da kemiklerimize kadar donduk" dedi.

ADADAN SAĞ ÇIKTIM

Üç sezondur 'Connie' karakteriyle dizide yer alan Lauren Rıdloff, Jekyll Adası'ndaki çekimleri hiç unutamadığını söyledi. "Hepimiz o adada çile çektik. Çok zordu" diyen Rıdloff, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Çok sıcaktı ve hiç sığınacak yer yoktu. Bazılarımız şemsiye altına sığınabilecek kadar şanslıydık. Sizler televizyonda bizim iki gün boyunca yaptığımız sahnelerin sadece üç saniyesini görüyorsunuz. Ama nihayetinde kadronun ve set ekibinin bağ kurması açısından iyi bir tecrübeydi. Hatta sonrasında "Jekyll Adası'ndan sağ çıktım" yazılı tişörtler dağıtıldı. O kadar kötüydü" dedi.