The Rain 3. sezon yayınlandı mı? Final sezonu Netflix'e ne zaman geliyor?

The Rain 3. sezonu, dizi hayranları tarafından bekleniyor. Netflix'in Ağustos ayı programında yer alan dizi bu sezon ile final yapacak. Dizide yağmurla buluşan bir virüsün İskandinavya nüfusunu kırıp geçirmesinden 6 yıl sonra iki kardeşin, kurtulan diğer gençlerle yaşadıkları anlatılıyor. Dizide Alba August, Lucas Lynggaard Tonnesen ve Mikkel Boe Folsgaard yer alıyor.

Netflix üzerinden yayınlanan bilim kurgu dizisi The Rain'in 3. sezonu heyecanla bekleniyor. 3. sezon ile final yapacak olan The Rain'de yağmurla buluşan bir virüsün İskandinavya nüfusunu kırıp geçirmesinden 6 yıl sonra iki kardeş, kurtulan diğer gençlere katılarak gücenli bir yer ve sorulara yanıt arar. Danimarka yapımı dizide Alba August, Lucas Lynggaard Tonnesen ve Mikkel Boe Folsgaard yer alıyor.

THE RAIN 3. SEZON NETFLİX'E GELDİ Mİ?

The Rain 3. sezon Netflix'e henüz gelmedi. Filmin yeni ve son sezonu 6 Ağustos'ta izleyiciler ile buluşacak.

THE RAIN KONUSU NEDİR?

Danimarkalı iki kardeş, yağmurla gelen ve İskandinavya nüfusunun çoğunu yok eden ölümcül virüstün kurtulmayı başarmıştır. Kendilerine yeni bir dünya kurmak isteyen kardeşler güvenli bir yer bulmak için yolculuğa çıkarlar. Büyük yıkımdan kurtulmayı başaran diğer gençlerle bir araya gelen kardeşler, yeni hayatlarında istedikleri kişi olmakta özgürdür. Geçmişte hissettikleri duyguların hiçbirini artık yaşayamayacaklarını düşünen gençler hayatta kalmak için savaş verirken, yaşadıkları birçok şeyin yeni hayatlarında da var olduğunu keşfederler.

THE RAIN OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin oyuncu kadrosunda Alba August, Lucas Lynggaard Tonnesen ve Mikkel Boe Folsgaard yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen ve Christian Potalivo oturuyor.