Çağlar Ertuğrul'un yerine onu seçtiler! Teşkilat'tan tüm rakiplerine çelme takacak transfer!

Alparslan karakteriyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine damgasını vuran Yunus Emre Yıldırımer'in yeni projesi hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı. Ünlü oyuncu son olarak atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisiyle izleyicisiyle buluşmuştu. Projenin kısa süren macerasının ardından Teşkilat dizisiyle görüşmeye başladığı iddia edildi. Hatta aynı haberde aktarılan bilgilere göre, ünlü oyuncunun imza aşamasına geldiği öğrenildi. Yunus Emre Yıldırımer'in diziye katılıp katılmayacağı ise gelecek ay netlik kazanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansıyla çok konuşulan Yunus Emre Yıldırımer'in yeni adresi belli oluyor. Söylentilere göre, ünlü oyuncu yeni sezonda bomba bir projeyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat ile imza aşamasına geldiği iddia ediliyor. Başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul'un üzüntüsünü yaşayan izleyiciler bu gelişme karşısında sevinç yaşadı.

ADI SEVGİ DİZİSİNİN KİLİT İSMİYDİ

Yunus Emre Yıldırımer son olarak yine atv ekranlarında yayınlanan Adı Sevgi dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Adı Sevgi'nin final yapmasının hemen ardından Teşkilat dizisiyle görüşmeye başlayan ünlü oyuncunun imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Aziz dizisinin final yapmasının ardından Murat Yıldırım'a Teşkilat'ın başrolünde yer alması için yapım şirketi TİMS&B tarafından teklif götürüldü.

AZİZ'İN YILDIZINA SÜRPRİZ TEKLİF

Deniz Baysal Teşkilat dizisi için yeni partnerini duyurdu! Takipçilerine olay gönderme!

YUNUS EMRE YILDIRIMER KİMDİR?

Yunus Emre Yıldırımer, 5 Şubat 1982 tarihinde dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'ne girdi ve buradan mezun oldu. Konservatuvar eğitimine devam ederken Melisa Özge Yıldırımer ile evlendi.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan Fatih-Harbiye adlı dizide Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'le başrolü paylaşarak bu dizide Şinasi rolünü canlandırdı.

Yunus Emre Yıldırımer 2015-2021 yıllarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide Alparslan Çakırbeyli karakterini canlandırmıştır.