Çukurova'nın 2 yıldızını da kaptılar! Teşkilat'tan sevinç çığlıkları attıracak bir transfer daha!

Teşkilat dizisi 3. sezona bomba gibi hazırlanıyor. Bu hafta dizinin yeni başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın Deniz Baysal ile yeni sezon verdiği pozlar çok konuşuldu. TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği dizi 6 transfer haberinin ardından kulislerde Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu olan Uğur Güneş'in diziye dahil olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı. Öte yandan yine aynı dizide oynayan Ergün Metin de dizinin kadrosuna katılmıştı.

TRT 1'in çok izlenen dizisi Teşkilat yeni sezon öncesi transfer haberlerini peş peşe duyuruyor. Son olarak 6 ismin ardından Bir Zamanlar Çukurova'nın 2 başrolünü de kaptılar. Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımlarından birisi olan Teşkilat dizisi ikinci sezon yaşanan pek çok ayrılıkla izleyicilerini üzmüştü. Ancak yeni sezona bomba gibi hazırlanan dizi kadrosuna kattığı yeni isimlerle herkesi şaşırtmayı başardı. Diziye son olarak Uğur Güneş'in katılacağı da iddia ediliyor.

TEŞKİLAT'IN KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Murat Yıldırım

Levent Can

Yunus Emre Yıldırımer

Cansu Tuman

Ebru Nil Aydın

Ergün Metin

Bir ilki gerçekleştirecekler! Murat Yıldırım in Çağlar Ertuğrul out! Teşkilat'ta olmaz denilen oldu!

YENİ SEZON POZLARI

Dizinin yeni başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın Deniz Baysal ile yeni sezon için verdiği pozlar gündeme bomba gibi düştü.

BOMBA İDDİA...

Kulislerde Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu olan Uğur Güneş'in diziye dahil olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı.

İKİ İSİM BİRDEN GELİYOR

Bilindiği üzere Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunda yer alan Ergün Metin dizinin kadrosuna geçtiğimiz haftalarda dahil olmuştu.