Teşkilat'tan ayrılığı seyirciyi yıkan Çağlar Ertuğrul imajını değiştirdi! Gören bir daha bakıyor

Üç sezonun sonunda başrolü olduğu Teşkilat dizisinden ayrılan Çağlar Ertuğrul, bu vedasıyla Teşkilat hayranlarını derinden üzmüştü. Uzun süredir sessizliğini koruyan ve yeni sezonda bir projede yer alıp - almayacağı merak konusu olan Çağlar Ertuğrul, imajında değişikliğe gitti. Katıldığı kahve festivalinden selfie paylaşan ünlü oyuncu, yeni imajıyla ilk kez poz vermiş oldu. Takipçilerinden bu yeni imaja beğeni geldi.

Teşkilat yeni sezonu yenilenen kadrosu ile başladı. Ancak başrollerde yer alan Çağlar Ertuğrul'un vedası, özellikle oyuncunun hayranlarını oldukça üzdü. Diziden, hikayesinin bitmesi dolayısı ile ayrılan Çağlar Ertuğrul'un yeni sezonda bir projede rol alıp almayacağı merak konusu. Uzun bir süredir bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmayan başarılı oyuncu, son dönemde kendisini dinlenmeye yöneltti. İmajını da yenileyen Ertuğrul, adeta bambaşka birisi oldu.

Teşkilat'tan ayrılığıyla seyirciyi yıkan Çağlar Ertuğrul imajını değiştirdi!

Hafta sonunu arkadaşları ile kahve festivalinde geçiren Çağlar Ertuğrul, festivalden bir fotoğrafını Instagram hikayeler kısmından paylaştı.

Saçlarını kesen ve bıyık bırakan Çağlar Ertuğrul beğeni topladı ancak birçok kişi tarafından da tanınmakta zorlandı.

İşte Çağlar Ertuğrul'un yeni imajı!