Teşkilat'tan ayrılan Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi belli oldu! Masumlar Apartmanı ve Sadakatsiz'in yıldızları ile rol alacak

Ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinden yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile ayrılık kararı aldı. Herkesi üzen Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu. Ertuğrul, dijital bir platformda ekrana getirilecek olan dizide Merve Dizdar ve Berkay Ateş ile başrolleri paylaşacak.

Teşkilat dizisinden ayrılması ile hayranlarını üzen Çağlar Ertuğrul'un yeni projesi belli oldu. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Çağlar Ertuğrul, dijital bir platformda ekrana getirilecek olan dizide Merve Dizdar ve Berkay Ateş ile başrolleri paylaşacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ertuğrul blutv'de yayınlanacak olan Magarsus adlı dizinin 3 başrolünden biri oldu. Çekimleri ekim ayında Adana'da başlayacak olan dizinin diğer başrol oyuncuları da belli oldu.

Son olarak rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisindeki performansıyla dikkat çeken Merve Dizdar, Ertuğrul'a dizide eşlik edecek. Sadakatsiz, Çukur, Alev Alev dizileriyle yükselişe geçen Berkay Ateş dizinin bir diğer başrolü oldu.