Teşkilat'ta ortalığı sallayacak iddia! Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysel gidiyor ardından da...

Mayıs sonu sezon finali yapan Teşkilat dizisinden bu sezon pek çok önemli oyuncu ayrıldı. Dizi sağlam rollerde yer alan başrol oyuncularının vedasıyla gündeme geldi. Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın ardından sezon finali bölümünde Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler diziye veda eden isimlerden olmuştu. Kulislerde gelecek sezon büyük değişiklikler olacağı ve Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın Teşkilat'a veda edeceği iddia edildi.

Teşkilat'ta ortalığı sallayacak iddia! Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysel gidiyor ardından da... TRT1 ekranlarının çok izlenen dizisi Teşkilat bomba bir sezon finali bölümüyle ekranlara veda etti. Dizinin iki önemli isminin projeden ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya ve Pınar karakterini canlandıran Ezgi Şenler sezon finalinde diziden ayrıldı. Yeni sezon öncesi ortaya bomba bir iddia atıldı.

İKİ VEDA DAHA MI YAŞANACAK?

Kulislerde gelecek sezon büyük değişiklikler olacağı ve Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal'ın Teşkilat'a veda edeceği iddia edildi.

PEŞ PEŞE VEDALAR YAŞANMIŞTI

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın ardından sezon finali bölümünde Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler diziye veda eden isimlerden olmuştu.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. Girit ve Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileye doğdu. 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

2019 ile 2020 yılları arasında yayınlanan Afili Aşk isimli televizyon dizisinde Burcu Özberk ile birlikte oynadı. Buradaki rolü ile 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı. Günümüzde ise, 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat isimli aksiyon dizisinin başrolünde yer almaktadır.

Bu dizideki performansıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorilerisinde ödül aldı.