Teşkilat'ta üzücü haber sonrası motivasyonu artıracak olay! Tam 5 gün sonra...

TRT 1'de yayınlanan ve TIMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisiyle ilgili sevindiren haber geldi. Diziyi merakla takip eden izleyiciler yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyordu. Ancak son olarak izleyicileri üzecek bir gelişme yaşanmış ve dizi2 hafta boyunca ekranlardan uzak kalmıştı. Kısa bir aranın ardından heyecanla beklenen dizinin yeni bölüm tarihi belli oldu.

2 haftadır Katar'da başlayan 2022 Dünya Kupası nedeniyle ekranlarda olmayan Teşkilat dizisinin seyircilerini sevindirecek haber paylaşıldı. Bilindiği üzere 21 Kasım tarihinden itibaren TRT 1'de Dünya Kupası maçları yayınlanıyordu ve dizinin iki haftadır ekranlarda olmaması izleyicileri üzen gelişmelerden birisi olmuştu. Teşkilat dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği 57. bölüm 11 Aralık Pazar günü ekranlarda olacak.

MÜJDEYİ DUYURDULAR

Teşkilat dizisinde heyecanı artıracak haber geldi. Bilindiği üzere 21 Kasım tarihinden itibaren TRT 1'de Dünya Kupası maçları yayınlanıyordu.

2 HAFTADIR EKRANLARDA YOKTU

Teşkilat, Katar'da düzenlenen olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle 2 hafta ekranlardan uzak kalmıştı.

Bu veda izleyiciyi çok üzer! Teşkilat'ta ayrılık sayısı 7'ye çıkacak!

YENİ BÖLÜM TARİHİ BELLİ OLDU

Teşkilat dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu. İzleyicilerin büyük bir heyecanla beklediği 57. bölüm 11 Aralık Pazar günü ekranlarda olacak.

ASIL HAMLEYİ YAPIYOR

Ömer'in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir.

SOLUKSUZ MÜCADELE...

Hartley'nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley'in talebi Ömer'e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut'un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler.