Teşkilat'ta A'dan Z'ye büyük değişim! Gidenlerin yokluğunu aratmadılar...

Teşkilat dizisi geçen hafta 3. sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Dizinin yeni başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın Deniz Baysal ile sahneleri de çok konuşuldu. TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği dizi 6 transfer haberinin ardından diziye yeni isimlerin katılabileceğine dair iddialar kulislerde kulaktan kulağa gezer oldu. Öte yandan diziye gelen yeni isimler veda edenlerin yerini kısa bir sürede doldurarak izleyiciden tam not aldı.

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat yeni sezona geçen hafta merhaba dedi. 3. sezon öncesi transfer haberlerini peş peşe duyuran diziye 6 isim dahil oldu. Teşkilat dizisi ikinci sezon yaşanan pek çok ayrılıkla izleyicilerini üzmüştü. Ancak yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi kadrosuna kattığı yeni isimlerle herkesi şaşırtmayı başardı.

TEŞKİLAT'A 3. SEZONDA KATILAN İSİMLER

Murat Yıldırım

Levent Can

Yunus Emre Yıldırımer

Cansu Tuman

Ebru Nil Aydın

Ergün Metin

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolünü kapacaklar! Teşkilat yılın transfer bombasını patlattı!

ZİRVEYE DEMİR ATTI

Teşkilat geçen hafta yayınlanan 49. bölümüyle Total, AB ve ABC gibi tüm reyting gruplarında birinciliği kimseye kaptırmadı.

TAM NOT ALDILAR!

Diziye gelen yeni isimler veda edenlerin yerini kısa bir sürede doldurarak izleyiciden tam not aldı.

DENİZ BAYSAL'DAN YENİ SEZON AÇIKLAMASI

Deniz Baysal Yurtçu dizinin yeni sezon çekimleri hakkında açıklamalarda bulundu. Baysal, "Teşkilat yorucu bir dizi. Aksiyon olduğu için çok mutluyuz. Üçüncü sezonda böyle yüksek reytinglere ulaşmak çok güzel. Seyircimiz sayesinde motive olduk." dedi.