Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşında? Ezgi Şenler aslen nereli, boyu kaç?

Ezgi Şenler, Teşkilat dizisinde Pınar karakterine hayat verecek. Dizide hızlı bir şekilde kılıktan kılığa girmesiyle bilinen bir karakteri canlandıracak. İlk oyunculuk deneyimini Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisiyle yapmıştır. Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşında? Ezgi Şenler aslen nereli, boyu kaç?

Ezgi Şenler, TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat ile ekran karşısına çıktı. Dizide Pınar'ı canlandıran oyuncu, ekipte hızlı bir şekilde kılıktan kılığa girmesiyle ön plana çıkıyor. Bodrum Masalı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan isim son olarak Çatı Katı Aşk dizisinde yer aldı. Ezgi Şenler kimdir, kaç yaşında? Ezgi Şenler aslen nereli, boyu kaç?

EZGİ ŞENLER KİMDİR?

Ezgi Şenler, 28 Ocak 1993 yılından Ankara'da doğmuştur. Eğitim hayatını Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde tamamlamıştır.

2016 yılında Kanal D de yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Ezgi Şenler dizileri arasında Bodrum Masalı'nın yanında Atv'de yayınlanan Canevim ve Star TV de yayınlanan Nefes Nefese yer aldı.

2018 yılında Ezgi Şenler Nefes Nefese dizisinde Mercan rolünü canlandırdı. 2019 yılında ise Ezgi Şenler, Müjgan Haksever karakteriyle seyirci karşısına çıktı. 2020 yılında ise Kanal D'de ekrana gelen Çatı Katı Aşk dizisinde rol almıştır.

Ezgi Şenler, 1,68 boyunda 55 kilodur.

Ezgi Eyüboğlu kimdir, kaç yaşında? Teşkilat'ın Ceren'i Ezgi Eyüboğlu nereli, dizileri neler?

Tuncer Salman kimdir, kaç yaşında? Teşkilat'ın Hakkı'sı Tuncer Salman nereli, eşi kim?

Teşkilat'ın Hulki'si Nihat Altınkaya kimdir, kaç yaşında? Nihat Altınkaya nereli?