Yeni rolü hayrete düşürecek! Teşkilat'ın acı şekilde kaybettiği isme teklif uçuruldu!

Çetin karakteriyle Teşkilat dizisinin dikkat çeken isimlerinden olan Mustafa Açılan'ın yeni projesi belli oldu. Ünlü oyuncunun üstleneceği yeni rol kariyerinde dönüm noktası olacak. Bir Zamanlar Çukurova ve Teşkilat dizilerinden tanıdığımız ünlü oyuncu Mustafa Açılan'ın yeni adresi açıklandı. Açılan yeni sezonda Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli yaz dizisinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Teşkilat'ın acı şekilde kaybettiği isme teklif uçuruldu. Yeni rolü hayrete düşürecek. TRT1'de yayınlanan Teşkilat dizisinde canlandırdığı Çetin karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mustafa Açılan'ın yeni adresi belli oldu. Dizinin 36. bölümünde projeye veda eden ünlü oyuncu Mustafa Açılan yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide sevenleriyle buluşacak.

YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Teşkilat dizisinde Çetin karakteriyle çok sevilen Mustafa Açılan'ın yeni adresi belli oldu.

36. BÖLÜMDE VEDA ETMİŞTİ

36. bölümde projeye veda eden ünlü oyuncu Mustafa Açılan yeni sezonda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide sevenleriyle buluşacak.

MUSTAFA AÇILAN KİMDİR?

Mustafa Açılan, 22 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2016 yılından itibaren ekrandaki yerini aldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha'nın üvey abisi Veli olarak yer aldı.

2020'de çekilmeye başlanan Maria ile Mustafa dizi kadrosunda yer aldı. Son olarak Teşkilat'ta Çetin karakterini canlandırdı.

Böylesine kimse şahit olmadı! Teşkilat dizisinde 1 değil tam 3 ayrılık birden yaşanacak!

Efsane geri dönüyor! Teşkilat ölen Kurtlar Vadisi karakterini tekrar ayağa kaldıracak!