Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolünü kapacaklar! Teşkilat yılın transfer bombasını patlattı!

TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezona geçen hafta merhaba dedi. 3. sezon öncesi transfer haberlerini peş peşe duyuran diziye 6 isim dahil oldu. Teşkilat dizisi ikinci sezon yaşanan pek çok ayrılıkla izleyicilerini üzmüştü. Ancak yeni sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi kadrosuna kattığı yeni isimlerle herkesi şaşırtmayı başardı. Kulislerde son olarak diziye Uğur Güneş'in katılacağı da iddia ediliyor.

Teşkilat dizisi 3. sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Bu hafta dizinin yeni başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın Deniz Baysal ile sahneleri de çok konuşuldu. TİMS&B'nin yapımcılığını üstlendiği dizi 6 transfer haberinin ardından kulislerde Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu olan Uğur Güneş'in diziye dahil olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı. Öte yandan yine aynı dizide oynayan Ergün Metin de dizinin kadrosuna katılmıştı.

TEŞKİLAT'IN KADROSUNA KATILAN İSİMLER

Murat Yıldırım

Levent Can

Yunus Emre Yıldırımer

Cansu Tuman

Ebru Nil Aydın

Ergün Metin

Teşkilat'ta 2 başrolün vedası sonrası bir ilk! Giden isimlerin yerine 6 yeni ismi müjdelendi

BOMBA İDDİA...

Kulislerde Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu olan Uğur Güneş'in diziye dahil olduğuna dair söylentiler dolaşmaya başladı.

BİR OYUNCU DAHA KATILMIŞTI

Bilindiği üzere Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonunda yer alan Ergün Metin dizinin kadrosuna geçtiğimiz haftalarda dahil olmuştu.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş 10 Kasım 1987 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Ankara'da büyüyüp üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Diriliş Ertuğrul ve Bir Zamanlar Çukurova gibi önemli yapımlarda rol almıştır.