Kartlar yeniden dağıtıldı! Teşkilat sezon finaliyle kafaları karıştırmıştı! O oyuncunun vedası kesinleşti...

TRT 1'in reyting rekortmeni dizileri arasında yer alan Teşkilat, pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyordu. Usta oyuncuları ve başarılı senaryosu ve aksiyon dolu sahneleri bu zamana kadar büyük beğeni aldı. Dizi, sezon finali bölümüyle yürekleri ağızlara getirmişti. Birçok oyuncu bu sezon yapımdan ayrıldı. Başrol oyuncularından olan Çağlar Ertuğrul için de karar verildi. Hayranları bu işe çok üzüldü fakat oyuncu ve yapım şirketi gereken açıklamayı yaptı. İşte Teşkilat dizisi hakkında son gelişmeler...

Teşkilat bomba bir sezon finaliyle izleyicilerine kısa süreliğine bir veda yaşatmıştı. Zehra rolünde yer alan Deniz Baysal, ekip arkadaşlarının içinde bulunduğu binayı görev gereği patlatmak zorunda kalmıştı. Binanın içerisinde Çağlar Ertuğrul'da yer alıyor. Patlama sonrası Serdar'ın ölüp ölmeyeceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Son olarak yapım şirketi konuya dair net açıklama yaparak, Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrıldığını doğruladı.

YAPIM ŞİRKETİ AÇIKLADI!

Dizinin yapım şirketi Tims&B açıklamasında, "Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Çağlar Ertuğrul ayrılık haberini bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çağlar Ertuğrul dizinin yapım şirketi Tims&B'yle 2023'e kadar anlaşma yaptıklarını, çünkü Alper Çağlar'la Dağ serisinin yeni filmini çekeceklerini duyurdu. Başarılı oyuncu ikinci sırada ise sakatlıklarını saydı ve şunları söyledi:

"Omzumdan, sağ avucumdan, sağ ayağımdan sakatlıklarım oldu. Bunun yeteri kadar ciddiye alındığını düşünmüyorum. Tabii ki geçmiş olsun mesajları yazanlar var, onlara çok teşekkür ediyorum. Çok da ciddi değil ama kalıcı ve geri dönülmez hasarlara neden olacağı için böyle bir önlem alındı. Ben aslında geçeceğini ümit ettim ama geçmedi. Doktor bir yırtık başlangıcı olduğunu ve hemen fizik tedavi görülmezse sonrasında ameliyata kadar gideceği söylemişti ve doktor bu tarz aksiyon sahnelerine girmememi tavsiye etti. Sağ olsun yapımcılar ve senaristler de çok anlayışlı davrandılar. Aksiyonun uzunluğu azalttılar, silahı sol elle kullanmaya başladım ama böyle olmuyor. Teşkilat bir aksiyon dizisi... Kavga dövüş olmazsa olmaz. Silahlı çatışma olmazsa olmaz. Seyirci de bunu seviyor ve bekliyor. O yüzden ben çok üzüldüm açıkçası bu aksiyondan geri kaldığım için ama bir ama bir yandan da sağlığım söz konusuy

DİZİDEN KİMLER AYRILDI?

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın ardından sezon finali bölümünde Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler diziye veda eden isimlerden olmuştu.