Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil olan Gaye Turgut Evin hakkında bilmeniz gereken 6 şey

Savaşçı dizisinde canlandırdığı Teğmen Çiğdem Ülgen rolüyle hayran sayısını ikiye katlayan ve yakın zamanda anne olan Gaye Turgut Evin, TRT 1 dizisi Teşkilat'ın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kariyerini başarılı bir şekilde ve iddialı projelerle yönlendiren Gaye Turgut Evin hakkında bilmeniz onu daha yakından tanımanızı sağlayacak bilgileri, liste içeriğimizde derledik.

Beni Affet adlı günlük diziyle şöhreti elde eden, Savaşçı dizisinde canlandırdığı Teğmen Çiğdem Ülgen rolüyle tanınırlığını ve sevgisini iki katına çıkaran oyuncu Gaye Turgut Evin için, Haberler Ankara'da yer alan habere göre; yeni sezonda Teşkilat dizisinin kadrosuna dahil oldu haberleri gündemde yer almaya başladı.

Çöpçüler Kralı filmiyle tanınan Ali İnce vefat etti

Fahriye Evcen Alparslan için eğitimlerine başladı

Yakın zamanda anne olan ve sosyal medyada da ilgi gören Gaye Turgut Evin hakkında bilmeniz gereken ve onu daha yakından tanımanızı sağlayacak birkaç detay bulunuyor. İşte Gaye Turgut Evin'le ilgili bilmeniz gerekenler!

1- Tiyatroyla ilgilenmeye anaokulunda başladı. Bayrağımızın Gölgesinde oyunuyla MEB'den başarı ödülü aldı.

2 - Profesyonel oyunculuğa 13 yaşında başladı. Üniversitede kısa filmlerde hem reji hem de oyuncu olarak çalıştı.

Setenay Süer, Yemin dizisinin başrolü oldu

3 - Üniversitede oyunculuk bölümünü tam burslu kazanan Evin, aynı yıllarda sinema bölümünde de çap yaptı.

Zuhal Topal, Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 ile anlaştı

4 - Henüz talebeyken oyuncularının tamamının cezaevi mahkumlarından oluştuğu, Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nun sahnelediği Duvarların Dili adlı oyunda rol alan tek profesyonel oyuncu oldu. Bu rolüyle program ve köşe yazılarına konu oldu.

5 - Kadına şiddeti konu alan bir sosyal sorumluluk projesinde model olarak yer aldı.

Model Dilara Kurşun ile sosyetik Sena Uyanık saç başa kavga etti

6 - Tüm kariyeri boyunca; Duvarların Dili, Üç Kız Kardeş, Sakarya Gençlik Türküsü, Kırt Kırt ile Cırt Cırt, Afacanlar Sirki, Fehim Paşa'nın Konağı, Jan Dark, Hamlet, Macbeth, Çapraz Aşklar ve Cadı Kazanı oyunlarında rol aldı.

Ünlü oyuncunun bir de kızı bulunuyor. Sosyal medyanın yakından takip ettiği ünlü ismin kızı, annesine benzetiliyor. İşte Gaye Turgut Evin'in kızı