Teşkilat dizisinde yapbozu bozacak ayrılık gelişmesi! 1, 2, 3, 4 derken şimdi de 5...

Teşkilat dizisinde yapbozu bozacak ayrılık gelişmesi! 1, 2, 3, 4 derken 5'cisi de yaşanacak. Dizinin sezon finali bölümünde patlayan bomba yürekleri dağlamıştı. Zehra ekip arkadaşlarının içinde bulunduğu binayı görevi gereği patlatmak zorunda kalmıştı. Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın ardından sezon finali bölümünde Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler diziye veda eden isimlerden olmuştu. Bu isimlerin arasında başrolde Serdar rolüyle yer alan Çağlar Ertuğrul da katıldı.

Teşkilat dizisi 2. sezonunda sürekli ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Ancak son ayrılık açıklaması sizi öncekilerden daha çok şaşırtacak. Bu defa en bomba ayrılık yaşanacak. Mayıs ayının sonunda bomba bir sezon finali bölümüyle yaz tatiline giren Teşkilat dizisinde ayrılık haberleri peş peşe geliyor. Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler'in peş peşe ayrıldığı diziden bir ayrılık haberi daha geldi. Serdar rolüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı.

TEŞKİLAT'TAN AYRILAN İSİMLER

Çağlar Ertuğrul

Tuncer Salman

Nihat Altınkaya

Ezgi Şenler

Mesut Akusta

BAŞROL OYUNCUSU VEDA ETTİ

Çağlar Ertuğrul'un veda ettiği Teşkilat dizisinde gelecek sezon büyük değişiklikler olacağı kulislerde konuşuluyor.

Çağlar Ertuğrul'un ardından yaprak dökümü! Teşkilat'ta köklü değişiklik... Sil baştan geliyor

YAPIMCI ŞİRKET DOĞRULADI

Dizinin yapım şirketi Tims&B açıklamasında, "Teşkilat' dizimizin başrolünü üstlenen sevgili oyuncumuz Çağlar Ertuğrul'un canlandırdığı Serdar karakterinin hikayesi planlandığı gibi ikinci sezon finalinde nihayete ermiştir. İki sezon boyunca Teşkilat'ın reytinglerin zirvesinde yer almasında büyük katkısı bulunan sevgili Çağlar Ertuğrul'a teşekkürlerimizi sunarız. Teşkilat'ın üçüncü sezon hazırlıkları planlandığı şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Çağlar Ertuğrul ayrılık haberini bir YouTube videosu çekerek vermek istediğini ama haberin bundan önce yayıldığını söyleyerek "Veda mesajlarımızın zamanlaması kaydı" dedi.

PEŞ PEŞE VEDALAR

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman'ın ardından sezon finali bölümünde Nihat Altınkaya ve Ezgi Şenler diziye veda eden isimlerden olmuştu.

ÇAĞLAR ERTUĞRUL KİMDİR?

Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987'de Karşıyaka, İzmir'de doğdu. Girit ve Bulgaristan göçmeni kökenli bir aileye doğdu. 2005 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 2011 yılında Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Burada ilk kez tiyatro ile tanıştı.

2019 ile 2020 yılları arasında yayınlanan Afili Aşk isimli televizyon dizisinde Burcu Özberk ile birlikte oynadı. Buradaki rolü ile 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde Romantik Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu Ödülü aldı. Günümüzde ise, 2021 yılında TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Teşkilat isimli aksiyon dizisinin başrolünde yer almaktadır.

Bu dizideki performansıyla 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde ödül aldı.