Teoman'dan dikkat çeken sözler: Genç sanatçıları beğeniyorum

Ünlü şarkıcı Teoman, önceki gün arkadaş grubu ile Bebek'teki bir mekanda görüntülendi. Mekan çıkışı muhabirler ile sohbet eden ünlü şarkıcı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Teoman, ''Genç sanatçıları beğeniyorum, bence gayet iyi giyiniyorlar. Gençler ne isterse onu giyer'' dedi. Ünlü şarkıcı, açıklamaları ile dikkat çekti.

Rock müziğin sevilen ismi Teoman, geçtiğimiz gün Bebek'te bir kafede arkadaşları ile kahvaltı yaparken objektiflere yansıdı. Teoman, keyifli halleri ile dikkat çekti. Restoranda dostlarıyla birlikte üç saate yakın vakit geçiren Teoman, çıkışta spor giyim tarzı ile beğeni topladı. Bir hayli keyifli olan şarkıcı, basın mensupları ile sohbet etti.

Teoman, "Ben yarı emekliyim, sadece vereceğim konserleri ikiye böldüm. Hayatımın hiçbir şeyinden feragat etmedim. Öyle boş boş dolaşıyorum, az film seyrediyorum ve daha çok kitap okuyorum" dedi.

Ünlü şarkıcı, "Konserlere ara verme sebebim; müzik tat versin diyeydi. Çok çalışınca tatsızlaşıyor. Genç olduğum zamanlarda ben de günde üç konsere çıkıyordum. Tabii ki şimdi olmuyor" şeklinde konuştu.

Genç sanatçıları beğendiğini belirten ve giyimleri hakkında yorumda bulunan Teoman, "Bence gayet iyi giyiniyorlar. Gençler ne isterse onu giyer" şeklinde konuştu.