Teoman: Diğer ünlülere benzemem, doğa beni açmıyor

Ünlü şarkıcı Teoman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Teoman, ''Diğer ünlülere benzemem, doğa beni açmıyor'' şeklinde konuştu.

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Teoman, samimi açıklamalarda bulundu. Habertürk'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı Teoman, ünlü isimlerin şehir hayatından uzaklaşıp daha sakin bir hayat yaşamayı tercih etmesi ile ilgili konuştu.

"KASABAYA YERLEŞMEK BANA HİÇ UYGUN DEĞİL"

Ünlü şarkıcı, "Ben, emeklilik sonrası sahil kasabalarına yerleşen ünlülere benzemiyorum. Tam emekli olmayacağım. Kasabaya yerleşmek bana hiç uygun değil. Mizaç, bu tarz şeylerde önemli. Ortalıklarda dolaşmayı, kafelere gitmeyi seviyorum. Doğa, beni açmıyor." ifadelerini kullandı.

Gençlik yıllarındaki hızlı hayatı hakkında konuşan Teoman, "Gece hayatı bitmedi tabii ama eskisi gibi değil. 30 yaşında insan hayatı farklı görüyor, şimdi başka türlü görüyorum. Gece dışarı çıkacağıma spora gitmek daha çekici geliyor. Eski görüntülerimi izlerken çok eğleniyorum. Bir de insanların onlara gülüyor olduğunu görmek hoşuma gidiyor. O zamanlar daha fazla eleştiriliyordum. Geçmişe bakınca, yanlış bir eve girmeye çalışmam bana da eğlenceli geliyor." dedi.