Temizlik Benim İşim yayın saati nedir? Temizlik Benim İşim saat kaçta başlıyor?

Fox Tv yayın akışı yoğun ilgi görüyor. Fox Tv'nin gündüz kuşağının sevilen programı Temizlik Benim İşim'in saat kaçta başladığı binlerce izleyici tarafından merak ediliyor. Fox Tv yayın akışına göre saat 12:45'te Aşk Yeniden dizisi ekranlara geldi. Peki, Temizlik Benim İşim saat kaçta başlıyor?

Fox Tv'nin gündüz kuşağının sevilen programı Temizlik Benim İşim ile ilgili aramalar hız kazandı. Program için kanalı açan izleyiciler Aşk Yeniden dizisi ile karşılaştı. Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim saat kaçta başlıyor? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. İşte Fox yayın akışı..

TEMİZLİK BENİM İŞİM SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Temizlik Benim İşim saat 14:00'te başlıyor. Program saat 16:00'ya kadar sürüyor.

TEMİZLİK BENİM İŞİM FORMATI NEDİR?

“En iyi temizliği ben yaparım” sloganıyla ekranlara gelen Temizlik Benim İşim'de her hafta 5 yarışmacı yarışıyor. Yarışmada hiç bilmedikleri kirli bir eve giden yarışmacılar, verilen sürede evi temizlemek için kıyasıya mücadele edecek.

Bu arada yarışmacıları denetleyen Kadir ise zaman zaman onlara yardım ederken bazen de ağır bir şekilde eleştirecek. Gün sonunda da yapılan temizliğe göre yarışmacılara puan verecek. Haftanın sonunda ise en yüksek puanı alan yarışmacı 10 Bin TL'nin sahibi olacak.