Temizleme çubuğunu kulağında unuttu zarını patlattı... Tuğba Altıntop ameliyat oldu

Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop, kulak temizleme çubuğunu kulağında unuttuğu için zarını patlatmıştı. Kariyeri tehlikeye giren Tuğba Altıntop, ameliyat oldu. Altıntop'un kızı Su El Roman sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 'Bu günden sonra kulağımızı çubukla temizlerken dikkatli oluyoruz' ifadelerini kullandı.

2002 yılında ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile evliliğini noktalayan Tuğba Altıntop'un başına talihsiz bir olay geldi. Kulak temizleme çubuğunu kulağında unutan, Tuğba Altıntop'un kulak zarı patladı.

Kariyerinin tehlikeye girdiği iddia edilen Tuğba Altıntop, ameliyat masasına yattı. Rafet El Roman ile olan evliliğinden dünyaya gelen Su El Roman annesi Tuğba Altıntop'un ameliyat sonrası fotoğrafını paylaştı.

Su El Roman paylaşımında 'Bu günden sonra kulağımızı çubukla temizlerken dikkatli oluyoruz' ifadelerini kullandı.

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR?

1996 yılında Miss Turkey'de dereceye girdi. Aynı yıl Rafet El Roman'la evlendi. Bu evlilikten Su Elnur ve Şevval Su isminde iki kız çocuğu oldu. Rafet El Roman ile evlilikleri 2003 yılında sonlandı. Modellik ve mankenliğin yanı sıra bazı dizilerde rol aldı. Altıntop, 2007 yılında "Sana Söylüyorum" albümü ile müzik kariyerine başladı.