Televizyon tarihinde ender rastlanan gelişme! İki dizi birleşiyor!

Dizi tarihinde ender rastlanan gelişme yaşanacağı ve konusu birbirine benzeyen iki dizinin birleşeceği iddia ediliyor. Bu sezon atv ekranlarında yayınlanmaya başlanan ve macerası kısa süren Hakim dizisinin final yapmasının ardından bomba bir gelişme yaşandı. Vahide Perçin'in başrolü olduğu Hakime Hanım dizisi atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. İki dizinin aynı kanalda olması sebebiyle birleşiyor yorumları son günlerde sık sık gündeme getiriliyor.

Başrolünde ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Hakim dizisinin final yapmasıyla birlikte gözler yeni projelere çevrildi. Bilindiği üzere usta oyuncu Vahide Perçin yine atv ekranlarında yayınlanacak olan Hakime Hanım dizisiyle ekranlarda olacak. Yeni sezonda başlaması beklenen dizi için geri sayım sürüyor. Hakim dizisinin final yapması ve Hakime Hanım'ın yakında başlayacak olması nedeniyle kulislerde "İki dizi birleşiyor! yorumları sık sık yapılır oldu.

HAKİME HANIM GELİYOR

Vahide Perçin, Haziran ayında final yapan Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Hakime Hanım dizisinde rol alacak.

DİZİNİN KADROSU NETLEŞTİ

Cem Davran, Kaan Yıldırım, Cem Sürgit, Feyza Sevil Güngör ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerde dizide oynayacak.

Merakla beklenen Hakime Hanım dizisinin senaryosunu Ayfer Tunç yazarken yönetmenliğini de Emre Aybek üstleniyor.

PROJE BAŞLAMADAN VAZGEÇTİ

Yeni sezonda ATV'de yayınlanacak olan Hakime Hanım'da Kaan Yıldırım, Feyza Sevil Güngör'ün partnerine hayat vermeye hazırlanıyordu.

Bir süredir dizinin sete çıkmasını bekleyen Kaan Yıldırım projeden çekilme kararı aldı.

DİZİ TARİHİNE GEÇECEK

Kulislerde Hakim ile Hakime Hanım dizilerinin hem atv ekranlarında seyirciyle buluşması hem de aynı konu işlemesi nedeniyle dizi tarihe geçecek gelişme olarak konuşuluyor.