Teknede yaşayan Yeşim Büber'den şaşırtan açıklama: 'Yılın 7-8 ayı seferi oluyoruz'

Birçok başarılı projede yer almış olan Yeşim Büber ve ailesi uzun yıllardır yaşamlarını teknede sürdürüyor. Büber, teknede tadilata girişti ancak işe başladığı gün ikiz kızları rahatsızlandı. Ünlü oyuncu zor anlar yaşadı.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve ailesiyle birlikte teknede yaşayan Yeşim Büber, teknesinin mutfak lavabosuna oturmuş tezgahın kenarlarını kazırken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Büber, 'Artık yenilenmesi şart olan mutfak ve banyo tezgahlarını sökmekle uğraşıyoruz. Nadir hastalanan çocuklarımız tam da bugün hastalandı. Hep soruyorsunuz ya ‘Teknede yaşamak zor değil mi?’ diye. Evet bazen zor.' ifadelerini kullandı.

11 yıldır ailesiyle teknede yaşadığını ifade eden Büber, 'Teknede yaşama alıştık. Şu anda Fethiye’de bir iskeledeyiz, buraya demirledik. Yılın 7-8 ayı ise seferi oluyoruz, devamlı dolaşıyoruz. Öyle düşünüldüğü gibi üşümüyoruz, sobamız, sıcak suyumuz var. Teknemiz fiber olmadığı için özel yalıtımlı ve ihtiyaç duyduğumuz her şeye sahip.' dedi.

Oyunculuğa dönüp dönmeyeceği sorulan Büber, 'Mesleği bırakmadım. İstediğim gibi bir proje olursa neden olmasın? Ama İstanbul’a yerleşmem gerekirse zor.' yanıtını verdi.