Teklif üstüne teklif alan Çukur'un yıldızı setlere geri dönüyor! Yeni karakteri daha bomba...

Teklif yağmuruna tutulan Çukur'un yıldızından sürpriz karar! Başka projeyle gelmesi bekleniyordu ama son anda değişiklik yaşandı. Çukur ve Üç Kuruş dizileriyle Show TV ekranlarında hayranlarıyla buluşan Necip Memili'ye dizilerin final yapmasının ardından adeta teklif yağdı. Tüm teklifleri değerlendiren ünlü isim en sonunda projesini seçti. Necip Memili, Gelecek Uzun Sürer isimli projeyle kamera karşısına geçecek.

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle ününe ün katmayı başaran Necip Memili son olarak yine Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizide boy göstermişti. Yaz tatili boyunca bir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi netleşti. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Necip Memili en sonunda kararını verdi. Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

ÇUKUR'UN CUMALİ'SİNDEN YENİ PROJE

Bugüne kadar pek çok film ve dizide rol alan Necip Memili, Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

SON ADRESİ ÜÇ KURUŞ DİZİSİ OLMUŞTU

Ünlü isim son olarak yine Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizide boy göstermişti.

Show TV'den reytingleri alt üst edecek proje! Bu dizi ne İçerde ne Çukur ne de Üç Kuruş'a benzeyecek

KARARINI VERDİ

Yaz tatili boyunca bir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi netleşti. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Necip Memili en sonunda kararını verdi.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu dizi kariyerine 2006 yılında 'Yaprak Dökümü' ile başlamıştır.