Tehdit suçundan dava açılan Berkay konuştu: Küfredemezsin, kimsenin öyle bir hakkı yok

Bir takipçisine sosyal medya üzerinden attığı mesajın ardından hakkında ''Hakaret'' ve ''Tehdit'' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan Berkay, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de görüntülendi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Berkay, 'Bir yerde insan kendini tutamıyor, böyle bir tepkide bulunuyor. Küfredemezsin, hiç kimsenin öyle bir hakkı yok! Yaptığım şeyin doğru ya da yanlış olduğunu savunmuyorum' dedi.

Geçtiğimiz gün Arnavutköy'de bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Berkay Şahin, konser öncesi arkadaşlarıyla buluşup, toplantı yaptı. Keyifli halleriyle dikkat çeken Berkay, muhabirler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Bir takipçisine geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden 'Öyle sallamak kolay klavye başından. Olurda denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün' mesajını atan Berkay'a "Hakaret" ve "Tehdit" suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Konuyla ilgili konuşan Berkay, 'Bir insanın ailesine, kendi onuruna, haysiyetine ve çoluğuna çocuğuna küfredersen biz de bir yere kadar hepimiz insanız... Küfredemezsin, hiç kimsenin öyle bir hakkı yok! Bir yerde insan kendini tutamıyor, böyle bir tepkide bulunuyor. Yaptığım şeyin doğru ya da yanlış olduğunu savunmuyorum.' ifadelerini kullandı.