Tartıştıktan sonra stüdyo buz kesmişti... Bircan Bali ve Seren Serengil canlı yayında karşı karşıya geldi! Soğuk rüzgarlar esti

Geçtiğimiz gün canlı yayında tartışma yaşayan Seren Serengil ile Bircan Bali, bugün yeniden karşı karşıya geldi. Söylemezsem Olmaz programında sunucu olan Bircan Bali ile Seren Serengil arasında adeta soğuk rüzgarlar esti. O anlara kameralara yansıdı. İkili arasında esen soğuk rüzgarlar konuşmalarına da yansıdı.

Seren Serengil, geçtiğimiz gün Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında Bircan Bali ile tartışmasının ardından tansiyonu çıkınca hastanelik oldu. Hastanedeki tedavisini tamamlayan Seren Serengil, Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü yayınına çıktı. Bircan Bali ile Serengil arasındaki gerginlik ekranlara yansıdı.

Önceki gün programdan erken ayrılan Serengil, konuyla ilgili "Dün için kusura bakmayın çok hastalandım. Tansiyonumu kontrol altına aldılar. Ömür boyu tansiyon ilacı içme zorunluluğum oldu" dedi. Seren Serengil'i gülümseyerek dinleyen Bircan Bali ise "Geçmiş olsun, Seren'in yüksek tansiyon problemi var. Dün de tansiyondan dolayı hastaneye gitti" ifadelerini kullandı.

BİRCAN BALİ İLE SEREN SERENGİL ARASINDAKİ GERGİNLİK DEVAM ETTİ

Yayında iletişim adresini veren Bircan Bali, Seren Serengil'e de söz hakkı verdi. Partnerlerinin aksine Instagram hesabını söylemeyen Serengil, "Benimkini zaten biliyorsunuz" diyerek güldü. Bali'nin o esnadaki bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

Seren Serengil ile Bircan Bali birbirine girmişti... Hastanelik olan Serengil'in sevgilisi fena patladı: Ayıp, arkasından yapmadığınız kalmadı

Stüdyoda gergin dakikalar... Seren Serengil ile Bircan Bali fena kapıştı! Gerginlik yüzlerine yansıdı