Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin'in babası kim, nereli?

Taro Emir Tekin, Kanal D'de ekrana gelen yemek yarışması Arda ile Omuz Omuza'nın misafiri oluyor. Eğlenceli anların yaşanacağı programda birlikte Peynirli Tavuk Köfte ve Rüzgar Gülü yapacaklar. Sadakatsiz dizisi ile ünlenen Emir Tekin, Şevval Sam'ın oğludur. reyting rekorları kıran dizi Sadakatsiz'de Selçuk karakterine hayat veren Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin'in babası kim, nereli?

Taro Emir Tekin, bugün Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Her pazar Kanal D'de ekrana gelen programda Arda Türkmen ve Taro Emir Tekin birlikte Peynirli Tavuk Köfte ve Rüzgar Gülü yapıyor. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam'ın oğlu Tekin, şu sıralarda Sadakatsiz dizisiyle ekrana geliyor. Taro Emir Tekin kimdir, kaç yaşında? Şevval Sam'ın oğlu Taro Emir Tekin'in babası kim, nereli?

TARO EMİR TEKİN KİMDİR?

24 yaşındaki Taro Emir Tekin , Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğlu. Uzun yıllar yurt dışında yaşayan Taro Emir, Oxford'dan drama eğitimi aldı ve 3 yıl boyunca Amerika'da yaşadı.

Amerika'da bir çok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Taro Emir Tekin eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönüş yaptı. Can Evrenol'un dikkat çeken Çıplak dizisinin ilk sezonunun sonlarına Bulut rolüyle katılan Emir Taro Tekin, Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandırıyor.

METİN TEKİN KİMDİR?

Metin Tekin Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. 1964 yılında Kocaeli'de doğan Metin Tekin futbola küçüklükten beri merak salmış bir kişilik olmuştur. Kısa süre içerisinde futbolcu olmayı hedefleyen Metin Tekin henüz 10 yaşında iken Kocaelispor altyapı seçmelerine katılmış ve futbolcu olmaya karar vermiştir. Kocaelispor altyapısında yaklaşık olarak 6 yıl forma giydikten sonra Beşiktaş scout ekiplerinin dikkatini çekmiştir. Beşiktaş'tan teklif geldikten sonra hiç düşünmeden kabul eden Metin Tekin, 1981 yılında Beşiktaş altyapısı ile kariyerine devam etmiştir. Beşiktaş altyapısında 1 sene futbol oynayan Metin Tekin 1982 yılında ilk profesyonel kariyerine başlamıştır.

Metin Tekin Beşiktaş'ta başarılı bir futbol geçmişi bulunan futbolcudur. Beşiktaş'ta özellikle Metin Ali Feyyaz üçlüsünden biri olmuştur. Metin Tekin Beşiktaş'ta toplam 340 karşılaşmada forma giymiştir. Kanat mevkisinde forma giymiş olan Metin Tekin bu maçlarda toplam 77 gol kaydetmeyi başarmıştır. Beşiktaş'ın efsane futbolcuları arasına girmiştir. Metin Tekin Beşiktaş'ın formasını toplam 15 yıl terletmiştir. 1997 yılında ise Vanspor'a kiralanmıştır. Vanspor'da kiralık olarak forma giyen Metin Tekin toplam 11 maça çıkmıştır. 11 maçta 1 gol kaydetmiştir. Metin Tekin'in futbol kariyeri boyunca 80 golü bulunmaktadır.