Tarkan'ın muhalifliğinin altında ''kaşeler'' yatıyormuş! Tunç Soyer ''yüce gönüllü'' dedi gerçek başka çıktı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer geçtiğimiz yıl İzmir'de konser veren Tarkan için, “Tarkan yüce gönüllülük etti, tek kuruş almadan konser verdi” ifadesini kullanmıştı. Tarkan'ın o konserden para aldığı ortaya çıktı. Konuyu köşesine taşıyan Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, ''Tarkan'ın muhalif tutumunun sebebi anlaşıldı. Meğer mesele tamamen ''duygusal''mış! Megastar'ımızın 15 Temmuz'da, Güneydoğu'da şehitler verildiğinde ve Disney Plus, Atatürk dizisini geri çektiğinde dut yemiş bülbüle dönmesinin altında ''kaşeler'' yatıyormuş.'' ifadelerini kullandı.

Tarkan geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü etkinliklerinde sahne almıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tarkan'ın para almadığını söylese de gerçek daha sonra ortaya çıkmıştı.

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ bugünkü köşesinde; hemen hemen her konuda bir fikri olan Tarkan'ın 15 Temmuz'da, Güneydoğu'da şehitler verildiğinde ve Disney Plus'un skandal Atatürk dizisi kararına yönelik sessiz kalmasına yer verdi. Yüksel Aytuğ, yazısının tamamında şu ifadelere yer verdi:

"DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNMESİNİN ALTINDA "KAŞELER" YATIYORMUŞ"

"Tarkan'ın muhalif tutumunun sebebi anlaşıldı. Meğer mesele tamamen "duygusal"mış! Megastar'ımızın 15 Temmuz'da, Güneydoğu'da şehitler verildiğinde ve Disney Plus, Atatürk dizisini geri çektiğinde dut yemiş bülbüle dönmesinin altında "kaşeler" yatıyormuş.

"TARKAN'A TAM 23,5 MİLYON LİRA ÖDENMİŞ"

Tarkan'ın seçim öncesi İzmir'de verdiği konser için "Yüce gönüllü Tarkan bizden para istemedi" diyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer daha sonra "3,5 milyon lira verdik" filan diye kem küm etmişti. Günaydın'ın dünkü haberiyle ortaya çıktı ki, Tarkan'a tam 23,5 milyon lira ödenmiş. Özenle gizlenmeye çalışılan bu ödeme, belge ve kayıtlarla gün yüzüne çıktı.

Şimdi merak ettiğim, "Yüce gönüllü" (!) Tarkan'ın, Kadın Voleybol Milli Takımı'na bestelediği marş ve klipte oynamak için nasıl bir "fedakarlıkta" bulunduğu... Acaba Milli Takım'ın sponsorlarından Trendyol, Tarkan'a bunun için bir ödeme yaptı mı?"