Tarkan'ın büyük özlemi: 'Yazı özledim. Tenimde güneşin sıcağını'

Megastar Tarkan son dönemde sosyal medya hesabından paylaştığı özlü sözler ile dikkat çekerken yaz ayını özlediğini söyledi. Pandemi nedeniyle rahat rahat tatil yapamadıklarından yakınan Megastar Tarkan güneşlenirken bir fotoğrafını paylaştı. Tarkan, 'Yazı özledim. Tenimde güneşin sıcağını, kumsalı, denizi, yüzmeyi... ' ifadelerini kullandı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle herkes evine kapanırken Tarkan'dan yaz kokan bir paylaşım geldi. 1 senedir tüm dünyanın mücadele ettiği virüs nedeniyle yaz tatilini gönlünce yapamayana Tarkan, yaz ayına olan özlemini dile getirdi.

Güneşlendiği bir kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan Tarkan, 'Yazı özledim. Tenimde güneşin sıcağını, kumsalı, denizi, yüzmeyi... Pandeminin paranoyası olmadan tatil yapmayı... Ah ah inşallah yakındır o günler' ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Sosyal medya kullanıcıları 'Ben de Tarkan bey ben de hem de çok', 'Biz hem Yaz'ı hem de seni özledik Tarkan. Sevgiler...' ve 'Bende seni özledim sahnede büyülü sesini dansını' gibi yorumlarda bulundu.