Tarık Emir Tekin'den dikkat çeken sözler: Sadakatsiz'in finalini koğuşta izledim

Kanal D'de ekrana getirilen Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin, asker dönüşü soluğu sevgilisinin yanında aldı. Gazeteciler ile sohbet eden Tarık Emir Tekin, ''Sadakatsiz'in finalini koğuşta izledim'' dedi.

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam'ın kendisi gibi oyuncu olan oğlu Tarık Emir Tekin, terhis olmasının ardından sevgilisi Sofia ile İstanbul gecelerinde objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir partide boy gösteren Sadakatsiz'in Selçuk'u Tarık Emir Tekin, basın mensupları ile sohbet etti. Tekin, askerlik dönemiyle ilgili sorulan sorulara şu yanıtı verdi:

"Çok güzel insanlar tanıdım. Tabii ki alıştığım temponun biraz dışında olduğu için erken kalkma gibi diğer eğitimler olsun falan yorucuydu, ama keyifli bir yorucuydu. Çok güzel komutanlarım oldu, kışla çok güzeldi. Gayet güzel geçti. Askerliğimin İstanbul'a düşmesi de büyük bir şans oldu. Hatta evime 15 dakika bir mesafedeydi. Askerlikten çıktıktan sonra hemen evime gelebilmem zor olmadı, mutlu etti beni. Zaman zaman zihin kayıyor biraz, evime yakın ama evime gidemiyorum. Askerdeyken nerede olduğunuz çok fark etmiyor. Kışlanın içerisinde başka bir dünya var. Başka bir kurallar var. 1 ay çok kısa bir süre ama onur duyuyor insan orada olunca. Beni en çok zorlayan şey sıcağın altında eğitim esnasında kamuflaj giymek oldu."

Açıklamalarına devam eden Tekin, "Ben işimi çok seviyorum, doğru senaryolar seçip hakkını vermek istiyorum rollerin. Buna özen gösteriyorum şu an. İşimi onore etmek için elimden geleni yapmak istiyorum. 'Sadakatsiz' çok güzel bir projeydi. Dizinin finalini koğuşta komutanlarım ve diğer arkadaşlar ile izledim. Çok gurur duydum, fakat askerliğimin bittiğini daha yeni anlıyorum. Herkesten de güzel destekler aldım. İlk başta tanımadılar beni. Sakal ve saç kestiğim için. Avantajı da beni tanımadan beni sevmeleri oldu. Bu durum beni çok mutlu etti." dedi.