Tarık Emir Tekin Londra'dan gelen arkadaşları ile görüntülendi: İstanbul'u gezdiriyorum

Ünlü oyuncu Tarık Emir Tekin, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Tarık Emir Tekin, Londra'dan gelen arkadaşları ile vakit geçirdiğini söyledi. Tekin, ''Londra'dan arkadaşlarım gelmişti, onlara İstanbul'u gezdiriyordum. Çalgıcılar da gelince renkli bir geziye döndü'' dedi.

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Ender karakteri ile adından söz ettiren Şevval Sam ile Metin Tekin'in evliliğinden dünyaya gelen oğulları Tarık Emir Tekin, Bebek'te objektiflere yansıdı.

Muhabirler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tarık Emir Tekin'i gören sokak çalgıcıları bir anda oyuncunun yanına geldi. Tekin, adını da ekleyip şarkılar söyleyen çalgıcılara, "İleriye doğru gelin, beni bulun. Orada hallederiz" yanıtını verdi.

Genç "Londra'dan arkadaşlarım gelmişti, onlara İstanbul'u gezdiriyordum. Çalgıcılar da gelince renkli bir geziye döndü" ifadelerini kullandı.

Çalışmalarının olduğunu söyleyen Tarık Emir Tekin, "Gelen teklifler var. Değerlendiriyorum şu anda. Yakın zamanda içime sinen bir projede yer alacağım" açıklamasında bulundu.