Tanyeli kendisine destek veren o ismi açıkladı! ''Yıllardır görüşmüyoruz ama...''

Oryantal Tanyeli, hastalığı sürecinde kendisine destek veren isimleri açıkladı. Tanyeli yıllardır görüşmemelerine rağmen, Kenan Doğulu ve ailesinin kendisine el uzattığını söyledi.

Oryantal Tanyeli, hastalık süreciyle alakalı konuştu. Kendisine bu sürecinde gelen pozitif desteklerden bahseden Tanyeli, en çok şaşırdığı durumları şu şekilde ifade etti, "Herkesin kendisine göre sıkıntısı, maddi mücadelesi var. Ama öyle bir bütünlük oldu ki...

Mesela Sibel Can başından beri arıyor. Ebru Gündeş, Hülya Avşar, Muazzez Ersoy, Demet Akalın, şu anda aklıma gelmeyen bir sürü dostum... Hiç kimsenin bir mecburiyeti yok. 35 yıldır sektördeyim, hiç kimseyi bu kadar bir görmemiştim.

Kenan Doğulu ile yıllardır görüşmüyorum. Sağ olsun o ve ailesi de ellerini uzattılar. Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş ve Haluk Şentürk beni Küba'ya yolladı. Bu davetsiz misafire çok hazırlıksız yakalandım. Nasıl başa çıkarım diye düşünürken kimi dostum maddi, kimisi manevi olarak yanımda oldu. Her seferinde düşündükçe duygulanıyorum. Ben unutsam onlar unutmuyor." ifadelerini kullandı.