Tansel Öngel'den beklenmedik karar! Dizi daha başlamadan ayrıldı!

Gelecek sezon Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan Hayallerim, Babam ve Ben dizisinin kadrosu geçtiğimiz günlerde netleşmişti. Diziyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Tansel Öngel yönetmen değişikliği nedeniyle projeden ayrıldı.


Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Hayallerim, Babam ve Ben dizisinde bomba bir ayrılık yaşandı. Son olarak Masumlar Apartmanı'nda Naci karakteriyle adından söz ettiren Tansel Öngel, Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği diziden ayrıldı.

AYRILIK KARARI ALDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yönetmen Cevdet Mercan için dahil olan Tansel Öngel, yönetmen değişikliğiyle birlikte projeye veda etti.

DİZİNİN KADROSUNDA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda Ozan Dolunay, Berrak Tüzünataç, Tansel Öngel ve Hazar Mota gibi ünlü isimler yer alıyor.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel, 24 Eylül 1976 tarihinde doğdu. 2000 yılında Devlet Tiyatroları Trabzon Müdürlüğü'nde göreve başladı.

Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir. Ünlü oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı.

Benim İçin Üzülme dizisinde 2 sezon boyunca Niyazi karakterini canlandırdı. Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır. Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Maske Kimsin Sen yarışmasını sunmuştur.

Masumlar Apartmanı'nın Esra'sı Esra Ruşan oyunculuk için bakın hangi mesleğini bırakmış

Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın çocuk programı sunduğu ortaya çıktı!