Tamer Karadağlı'dan kendisini eleştiren Muhittin Böcek'e belgeli cevap! Gerçekleri ortaya çıkardı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in iddiasına sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandıkları Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini sosyal medya hesabından paylaşmış ve bu durum hakkında tepkisini dile getirmişti. Bunun üzerine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na tahsis edildiği iddiasında bulunmuştu. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'dan, Muhittin Böcek'in iddialarına belgeli yanıt geldi.

TAMER KARADAĞLI'DAN MUHİTTİN BÖCEK'İN İDDİASINA BELGELİ CEVAP

Karadağlı açıklamasında, "Haşim İşcan Kültür Merkezi belediyeye ait. Biz orada sadece kiracıyız. Protokolümüzdeki maddeyi okuyorum 'Protokol sürecinde meydana gelmesi muhtemel esaslı bakım, onarım ve tamir masrafları belediye tarafından. Basit ve kullanışa bağlı bakım, onarım, tadil ve tamirat masrafları ise bakanlığa aittir. Kültür ve Turizm Bakanlığı o binada sadece kiracı. Sayın başkan lütfen protokolü dikkatli okuyun" ifadelerini kullandı.