Tam kaos! Kurtlar Vadisi yılan hikayesine döndü... Başroldeki isim konuştu

Kurtlar Vadisi'nin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur önceki gün sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap etkinlik düzenledi. Batur, Kurtlar Vadisi Kaos adıyla efsane dizinin yeniden yayınlanacağı iddia edilen yapım hakkında kendisine yöneltilen soruya yanıt verdi.

Başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Çiğdem Batur, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından takipçileri ile soru-cevap yaparak merak edilenleri cevapladı.

Kurtlar Vadisi Kaos olarak ekrana geleceği iddia edilen dizide rol alıp almayacağı sorulan Çiğdem Batur hakkında çıkan iddialara ilk kez yanıt verdi.

Savcı Leyla karakteri ile hafızalarda yer edinen Batur, "Kurtlar için geri dönecek misin?" sorusuna, "Bu konudaki her haberde adım var fakat doğruluk payı yok" cevabını verdi.

KURTLAR VADİSİ KAOS BAŞLAYACAK MI?

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Show TV yönetiminin Kurtlar Vadisi dizisi için hiçbir görüşme yapmadıkları ve yakın zamanda yayına girecek tek dizilerinin Kırmızı Kamyon olduğu öğrenildi.2021 yılının şubat ayında başlayacağı konuşulan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile ilgili Necati Şaşmaz ya da Pana Film tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin başlayıp başlayamayacağı ise yine merak konusu olmaya başladı.

Necati Şaşmaz geçtiğimiz dönemde dizi ile ilgili: “Kurtlar Vadisi Kaos diye bir dizimiz olacak. Senaryosunu yazdık. Onu yakın bir zamanda televizyon ekranında inşallah, şubat ayı gibi düşünüyoruz. Senaryosu bitti, birkaç bölümün yazıldı. Tabii ki üzerinde değişiklikler olacaktır, gündemi yakalamak adına” açıklamasında bulunmuştu.