Tam 38 kilo vermeyi başardı: Bambaşka biri oldu! İşte Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı

Sabri Saroğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, kilo verme sürecinin ardından adeta bambaşka biri oldu. Zira ünlü isim hamilelik nedeniyle 88'e çıkmıştı. Ardından 50'ye düşmeyi başardı. Tam 38 kilo vermeyi başaran Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı da merak edildi. İşte zayıflama süreci ile ilgili detaylar…

Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında dünya evine giren Yağmur Sarıoğlu, hamilelik sürecinde 88 kiloya çıkmıştı. Devamında ise fazla kilolarından arınarak adeta bambaşka biri oldu. Nitekim Yağmur Sarıoğlu, 88'den 50'ye düşmeyi başararak tam 38 kilo vermeyi başardı. Zayıflama sırrı ise kilo vermek isteyen birçok insan tarafından merak edildi.

Peki Yağmur Sarıoğlu'nun zayıflama sırrı nedir?

YAĞMUR SARIOĞLU'NUN ZAYIFLAMA SIRRI NEDİR?

Zayıflama sürecinden sonra eşi Sabri Sarıoğlu ile çekildiği fotoğraflarla gündemde sıklıkla konuşulan Yağmur Sarıoğlu, tam 38 kilo vermeyi başardı. Öte yandan zayıflama sırrı da adeta ortaya çıktı.

Yağmur Sarıoğlu zayıflama sürecinde araklı oruç yöntemini denedi. Yediklerine ve içtiklerine dikkat eden Yağmur Sarıoğlu, sağlıklı beslenmeye özen gösterdi. Sık sık yürüyüş ve kardiyo antrenmanları gerçekleştiren ünlü isim, tam 38 kilo vermeyi başardı.

ARALIKLI ORUÇ KİLO VERDİRİR Mİ?

Yağmur Sarıoğlu'nun aralıklı oruç yöntemini denemesinin ardından birçok insan, ''Aralıklı oruç kilo verdirir mi?'' sorusunu merak edebiliyor.

Aralıklı oruç yönteminde besin tüketimi belirli zamanlar içinde gerçekleşir. Bundan dolayı kalori kısıtlaması mümkün olabilir. Bunun sonucunda ise kilo kaybı yaşanabilir.