Talat Bulut'tan yeni jenerasyon oyuncular hakkında sert sözler: Şimdikiler şımarık

Mahkum dizisinde rol alan ünlü oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Talat Bulut, yeni jenerasyon oyuncular hakkında şımarık dedi. Bulut, ''Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp, tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp, 'Merhaba' demiyorlar'' dedi.

Şimdilerde Fox TV'de ekrana getirilen Mahkum dizisinde rol alan ve yakın zamanda kadroya veda edeceği öğrenilen Talat Bulut, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Gazeteciler ile ayaküstü sohbet eden Talat Bulut, "Uzun yıllardır ekranlardasınız, zorlandığınız dönemler oluyor mu?" sorusuna "Mesleğimi çok seviyorum. Beni mutlu edecek herhangi bir karakter zor da olsa, uzun soluklu da olsa yaptığım işten keyif alıyorum. Bundan şikayet etmememiz gerekiyor." yanıtını verdi.

Bulut, "Yeni jenerasyondan beğendiğiniz oyuncular var mı?" sorusunu şu yanıtı verdi:

"Televizyonda seyrettiğim oyuncuları arayıp tebrik ediyordum. 3 gün sonra beni görüp 'Merhaba' demiyorlar. Bunlardan çok sıkıldım. Onun için 'Şu oyuncuyu çok beğeniyorum' demeyeceğim. Biraz şımarıklık var. Bir popülarite yakalamışsa onu oyunculuk başarısı olarak algılıyor. Meşhur olmak, popüler olmak adına değil, 'Yeteneğimi, yaratıcılığımı nasıl geliştirebilirim?' diye yatırım yapmaları gerekiyor."