Takipçilerini mest etti… Emanet dizisinin Seher'i Sıla Türkoğlu objektif karşısına geçti!

Güzelliği ve Emanet dizindeki başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Sıla Türkoğlu, objektif karşısına geçti. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce beğeni aldı. Emanet dizisinin yüzü gülmeyen kızı Seher, güzelliği ile herkesi büyüledi.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin ciddi bir izleyici kitlesi var. Hafta içi her gün yayınlanan Emanet'in her bölümü büyük ilgiyle takip ediliyor. Reyting listelerinde ilk 10'un içine girmeyi başaran dizinin oyuncuları da merak ediliyor. Güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran Sıla Türkoğlu gerçek hayatta da takip edilen isimlerden biri.

Başrollerinde Yaman'ı oynayan Halil İbrahim Ceyhan, Seher'i oynayan Sıla Türkoğlu gibi genç isimlerin yanı sıra Berat Yusuf Özkan, Gülderen gibi isimlerde kadroda yerini alıyor.

Instagram'da 245 bin kişi tarafından takip edilen dizinin Seher'i sosyal medyayı çok aktif kullanmasa da yaptığı her paylaşıma beğeni ve yorum yağıyor.

Dizideki Seher'in aksine gösterişli ve kendinden emin pozlar paylaşan genç yıldız Türkoğlu, paylaşımları ile hayranlarından binlerce beğeni alıyor.