Taciz iddiasında takipsizlik

Sette çalışan Ö.Ş'yi taciz ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Talat Bulut'un davasına yeterince delil bulunamadığı için ‘takipsizlik’ kararı verildi.

Oyuncu Talat Bulut’un başrol oynadığı ‘Yasak Elma’ setinde ‘kostüm asistanı’ olarak görev yapan Ö. Ş. , Bulut’un kendisini taciz ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Soruşturma başlatan savcılık, Şimşek’in iddialarını incelemeye aldı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturmada müşteki Şimşek’in, şikâyetçi olduğu Talat Bulut’un ve şahitlerin ifadeleri alındı. 

YENİ SEZONDA OLACAK 

Soruşturma neticesinde müşteki Şimşek’in iddialarını doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil elde edilemediği için ‘takipsizlik’ kararı verildi. Yaşanılan olaylar sonrası dizisin yapımcısı Fatih Aksoy,  Bulut’un yeni sezonda da yer alacağını söyledi.

Karara itiraz edeceğiz

Mahkemenin kararı sonrası Bulut’un ve Ö. Ş.’nin avukatı açıklama yaptı. Bulut’un cephesinden ‘Talat Bulut hakkındaki asılsız suçlamadan aklanmıştır’ açıklaması yapılırken Özge Ş.’nin avukatı karara itiraz edeceklerini, bir üst mahkemeye başvuracaklarını söyledi.