Sylvester Stallone'nin hayatı reality şov oluyor: Yalnızca gerçekleri göreceksiniz

Dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone'nin hayatı realite şov olmaya hazırlanıyor. Açıklamalarda bulunan Sylvester Stallone, ''Yalnızca gerçekleri göreceksiniz'' şeklinde konuştu. 8 bölümlük realite şovun tanıtımında, ''Sinema tarihinde birçok efsanevi role imza atan ve 3 Oscar adaylığı kazanan Slyvester Stallone, hayatının en büyük rolünü ekranlara taşıyor; baba olmak...'' ifadelerine yer verildi.

Rol aldığı 'Rambo' ve 'Rocky' filmleri ile adından söz ettiren Hollywood yıldızı Sylvester Stallone'nun hayatı ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Sylvester Stallone'nin ailesiyle yaşantısını konu alacak olan 'The Family Stallone' adlı realite şov dijital bir platformda ekrana getirilecek.

8 bölümlük realite şovun tanıtımında, "Sinema tarihinde birçok efsanevi role imza atan ve 3 Oscar adaylığı kazanan Slyvester Stallone, hayatının en büyük rolünü ekranlara taşıyor; baba olmak..." ifadelerine yer verildi.

The Hollywood Reporter'a açıklamalarda bulunan dünyaca ünlü oyuncu Sylvester Stallone, "Bu realite şovda yalnızca gerçekleri göreceksiniz. Harika bir fırsat olacak. İnsanlar farklı bir şeyler yaptığınızda hemen finansal bir problem yaşadığınız düşünüyor ama işin özü tamamen farklı" şeklinde konuştu.