Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? Suzan Kardeş aslen nereli, kızı Begüm kimdir?

Suzan Kardeş, Star Tv'de İbo Show'a konuk oluyor. Her cumartesi yayınlanan programa birçok ünlü isim konuk oluyor. İlk işine Hürriyet Gazetesi'nde başlayan Kardeş, Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile büyük ses getirmiştir. Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Suzan Kardeş aslen nereli, kızı Begüm kimdir?

Suzan Kardeş, bu akşam İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekrana gelen İbo Show'a konuk oluyor. Makyaj sanatçısı olarak çıkış yapan isim bir reklam filmi için Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile büyük ses getirmiş. Daha sonra Sezen Aksu'nun sahne ve çekim makyajlarının yapmaya başlamıştır. Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Suzan Kardeş aslen nereli, kızı Begüm kimdir?

SUZAN KARDEŞ KİMDİR?

Suzan Kardeş 15 Nisan 1960 yılında Kosava'da doğmuştur. Aslen bir Kosova Türkü olan Kardeş, iş hayatına Hürriyet gazetesinde başladı. Burada çekilen fotoromanlarda rol alan oyunculara makyaj yaparak mesleğinde gelişti. Şan Tiyatrosu'nda saç ve makyaj yapımıyla çalışmayı sürdüren makyöz; birçok tiyatro topluluğu ve film ekibinde makyaj uzmanı ve kuaför olarak yer aldı. 1995 yılından başlayarak Beşiktaş Kültür Merkezi'nin saç ve makyaj çalışmaları görevini yapmaya başladı. Türkiye İş Bankası reklamlarında oyuncu Haluk Bilginer'e yaptığı Atatürk makyajı ile ses getirdi.

1985 yılından itibaren Sezen Aksu'nun tüm sahne ve çekim makyajlarını yaptı. Goran Bregoviç'ten Türkân Şoray'a kadar birçok ünlünün sahne makyajını gerçekleştirdi. 1992 yılında Bekriya adında bir "meyhane" açarak 12 yıl boyunca işletti. Meyhanede söylediği mikrofonsuz, akustik Rumeli türküleriyle eski dönem Bosna sevdalinkalarından yola çıkarak, Sezen Aksu'nun desteğiyle Bekriya adlı bir sanat müziği albümü çıkardı. Bir filmde oyunculuk da yapan, Bir Demet Tiyatro dizisinde "pencereden bakan kadın" olarak yer alan ve halen çalışmalarını sürdüren sanatçının, yeni bir müzik albümü, bir film ve bir kitap projeleri bulunmaktadır.

Suzan Kardeş genç yaşta yaptığı ilk ve tek evliliğini 30 yıl önce sonlandırdı. Bu evlilikten Begüm Kardeş isminde 35 yaşında bir kızı var. Kızının kendisine ait bir oyun ve animasyon şirketi var.

2009 yılında Kuruçeşme Arena'da sanatçı Sezen Aksu ile albüm tanıtımı için birçok sanatçı ile düet yaptı.

FİLMOGRAFİ

Bir Demet Tiyatro - 2000

Organize İşler - 2005

Komedi Dükkanı - 2008

Mavi Kelebekler - 2011

Muhteşem Yüzyıl - 2012 (konuk oyuncu)

Seksenler - 2012-2017 (Fato Ana)

Toprağın Çocukları - 2012

Arkadaşım Hoşgeldin - 2014

Yapışık Kardeşler - 2015

Nadide Hayat - 2015

Müdür Ne'aptın - 2016

Çocuklar Duymasın - 2017-2019 (Kadriye)

Şevkat Yerimdar - 2018 (Kendisi, konuk oyuncu)

Tolgshow - 2018

Çocuklar Duymasın - 2018 (Yılbaşı Özel Bölüm) Kendisi

Seksenler - 2019- (Fato Ana)

Çok Güzel Hareketler 2 - 2019 - (2020 Yılbaşı Özel Bölümü) Kendisi

Berkay kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Berkay Şahin nereli, şarkıları neler?

Volkan Severcan kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Volkan Severcan nereli, evli mi?

Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Nükhet Duru aslen nereli, kaç kez evlendi?