Survivor'ı bırakıp İstanbul'u terk eden Alp Kırşan'ın yazı geçirdiği yer şaşırttı

Alp Kırşan, Survivor sunuculuğunu bırakmasının ardından ailesiyle birlikte Bodrum'a yerleşti. Alp Kırşan, yaz aylarını karavanında geçirdiğini açıkladı. Kırşan'ın karavanını göreler hayranlığını gizleyemedi.

Alp Kırşan, Emin ve Fatih adlı yayında İstanbul'dan ayrılıp ailesiyle Bodrum'da yaşamını sürdürdüğü süreçten bahsetti. Alp Kırşan'a sunucu "Çoğu maddi olarak zenginden daha konforlu bir yaşamınız var. Biz şu an onun ortamında olduğumuz için" deyince Kırşan ise şunları söyledi:

"Fatih Terim'in evi mesela Türkbükü'nde falan onun gibi bir yerdeyiz şu anda ama bence Türkiye'nin en güzel yerlerinden bir tanesi Akbük'teyiz. Abi keyiften ödün vermiyorum ya mümkün değil ya. Buraya megayatla da ama o da değil bizimki. Arkamda gördüğünüz karavan bana ait ve biz karavanla takılıyoruz"

Mütevazı karavanında ailesiyle vakit geçiren ünlü sunucu devamında "Karavanla çok da mutluyuz bazen ufak tefek tekneler var onlar bağlıyorlar onlarla balığa çıkıyoruz. Biz kendi teknemizi getiriyoruz küçük böyle yani her şeyi kıvamında ve yerinde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.