Survivor'dan elendi şansı açıldı... Hayrettin'in Exxen'e dahil olduğu iddia edildi

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasından elenen Hayrettin Karaoğuz hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Ada macerasına beklenmedik bir şekilde erken veda eden Hayrettin'in Exxen için yeni bir proje anlaşması sağladığı ortaya atıldı. Acun Ilıcalı ve Hayrettin cephesinden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

TV8'in sevilerek takip edilen Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması her geçen gün heyecanını artırarak devam ediyor. Ünlüler takımında mücadele eden Hayrettin, geçtiğmizi günlerde Survivor adasına veda etti. Takım arkadaşlarının gözyaşları içerisinde uğurladığı Hayrettin gidişi ekran başındaki izleyenleri de üzmüştü. Ünlüler takımı Hayrettin'in elenmesinin ardından büyük bir çöküş yaşarken yokluğunu derinden hissetti.

TV100'ün haberine göre; Pozitif enerjisiyle seyircinin kalbine taht kuran Hayrettin Karaoğuz'un, bomba projeye dahil olduğu iddia edildi. Hayrettin'in Acun Ilıcalı'nın platformu Exxen'e geçtiği iddia edildi.

Hayrettin Karaoğuz'un sosyal medyada en çok konuşulan platformlardan biri olan Exxen'de çok yakında yayınlanacak bir program ile ekranlara döneceği öne sürüldü.