Survivor'da SMS oylamasıyla elenen isim açıklandı! Survivor'da dün kim elendi?

Televizyon ekranlarının başarılı programı Survivor Türkiye eleme oyunu ile izleyicileriyle buluştu. Haftada 5 kez yayınlanan yarışma her bölümüyle heyecan ve gerilim dolu dakikalara ev sahipliği yapıyor. Haftanın ilk eleme adayları Duygu ve Poyraz olurken diğerleri SMS oylaması sonrasında belli oldu! Eleme potasında yer alan 3 isim arasından en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti... Peki, Bu hafta Survivor'da kim elendi? 2 Şubat Survivor'a veda eden yarışmacı kim oldu?

Survivor'da elenen isim belli oldu! Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor eleme oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Acun Ilıcalı'nın sunumuyla toplanan konseyde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yeni sezonuna hızlı bir başlangıç yapan Survivor birbirinden iddialı, sportif ve cesaretli yarışmacıya ev sahipliği yaparken oynanan oyunlarda aksiyon hiç eksik olmuyor. Peki, 2 Şubat Survivor'da elenen isim kim oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor’da bu hafta gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasında heyecan dolu dokunulmazlık oyunları oynandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımından Duygu ilk eleme adayı oldu. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından eleme potasına giden ikinci isim Poyraz oldu. Yarışmanın 2 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde açıklanan SMS oylaması sonrası Dora ve Poyraz en çok SMS'i alan yarışmacılar oldu. Poyraz SMS birincisi olduğu için potaya gitmekten kurtuldu. Dora ise elenmeyeceğini düşünerek Reşat'ı eleme potasına gönderdi. Böylece eleme potasındaki isimler Ayşe, Reşat ve Duygu oldu. 

2 ŞUBAT SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta eleme potasında yer alan 3 yarışmacı da gönüllüler takımından oldu. Yarışmanın 2 Şubat Salı gecesi yayınlanan bölümünde eleme konseyi toplandı. Eleme potasında yer alan Duygu, Reşat ve Ayşe arasından en az SMS'i alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Buna göre bu hafta Survivor'da elenen isim Duygu oldu. Duygu Survivor’a veda etti...