Survivor'a dün akşam veda eden isim belli oldu! Survivor'da kim elendi, kim gitti? İşte 19 Ocak SMS sıralaması burada!

Survivor'a veda eden isim açıklandı! Televizyon ekranlarının sevilen yarışması Survivor'ın 19 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme konseyi toplandı. Yarışmanın önceki bölümlerinde oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor eleme adayları belli olmuştu. Haftanın eleme adayları ünlüler takımında İlayda, gönüllüler takımından Sancakay oldu. Üçüncü ve dördüncü eleme adayının da belli olması ile birlikte bir isim adaya veda etti.

Tv8 ekranlarının mücadeleci yarışma programı Survivor yine heyecan dolu bir eleme oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Birbirinden iddialı isimlerin mücadele verdiği yarışma bu yıl yine izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. 4 eleme adayının potada yer aldığı eleme konseyinde en az SMS'i alan yarışmacı adaya veda etti. Peki, Tv8'in sevilen yarışması Survivor'da kim elendi? 19 Ocak Survivor'a kim veda etti?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor yine çok özel bir hafta ile izleyici karşısına çıktı. Kıran kırana geçen dokunulmazlık oyunlarında gönüllüler takımı ile ünlüler takımı yarışmada biraz daha fazla kalabilmek için üst düzey performans gösterdi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyunları sonrasında ünlüler takımından İlayda, gönüllüler takımından ise Sancakay eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı'nın SMS oylamasını açıklamasının ardından İsmail ve Poyraz SMS birincisi oldu. İsmail Öykü'yü, Poyraz ise Dora'yı eleme potasına gönderdi.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Heyecanla takip edilen Survivor 2021’de elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Yarışmanın 19 Ocak Salı akşamı yayınlanan bölümünde eleme konseyi toplandı. Eleme potasında olan yarışmacılar İlayda, Sancakay, Öykü ve Dora oldu. SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu. Survivor'da bu hafta elenen isim Sancakay oldu. Sancakay adaya veda etti...