Survivor'da hırsızlık şoku!

Acun Ilıcalı, ‘Survivor All Star'da mavi takımda yarışan Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip çuvalla hırsızlık yaptığını açıkladı. Ilıcalı, Yiğit Poyraz'a 15 ödülden yararlanmama cezası verdi.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'Survivor All Star' yarışmasında sular durulmuyor. Performanslardan çok yarışmacıların kavgaları ve ihlallerinin konuşulduğu programa bir yenisi daha eklendi. Acun Ilıcalı, şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Yiğit Poyraz'ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıkladı. Ada da acil durum konseyi yapan Ilıcalı, "Poyraz dere kenarı kamptan çıkarak, bir Dominik vatandaşının evine giriyor. Eve bildiğiniz çuvalla giriyor. Ev normal şartlarda silahlı güvenliklerle dolu bir ev... Dominikli ailenin evine girip, evde ne varsa çuvala doldurup yoluna devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek. Polis gelip Poyraz'ı alacak. Normal şartlarda durum bu, biz müdahale ediyoruz" dedi. Ilıcalı, Yiğit Poyraz'a 15 ödülden yararlanmama cezası verdi.

OLAYLAR SİLSELESİ

Bu yıl Survivor'da performansların aksine olaylar konuşuldu. Seda Aktuğlu Kolombiya ödülü dönüşü havaalanında bir kişiden 'beni kaçırdılar' diyerek telefonu almış ve babasına mesaj atmıştı. Sahra Işık, elenen yarışmacı Seda Aktuğlu'nun eşi İdris Aybirdi'yi arayarak evliliğini yıkmaya çalıştığını söyleyerek programdan ayrıldı. Mavi takımda yarışan Aysu Keskin'in ağabeyi, İstanbul'dan adada bulunan birine para göndererek kardeşi için yiyecek alışverişi yaptırmaya çalıştı. Sema Aydemir takım arkadaşı Pınar Saka'ya Ada'da tekme ve yumruk atarak saldırdı.