Survivor'da Hakan ve Mustafa Kemal mücadelesinde elenen isim belli oldu

Hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da önceki akşam Mustafa Kemal, Yaman, Hakan ve Batuhan düelloya çıktı. Sona kalan Hakan ve Mustafa Kemal arasında yaşanan mücadelenin sonunda Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu.

Haftanın dokunulmazlık oyununda mavi ve kırmızı takımdan çıkan eleme adayları belli oldu. Bu haftanın eleme adayları; Hakan, Mustafa Kemal, Batuhan ve Yaman olarak belirlenmişti.

Acun Ilıcalı, performansa göre düello eşleşmesinin Batuhan-Hakan, Yaman-Mustafa Kemal olduğunu duyurmuştu. İlk olarak Mustafa Kemal ve Yaman düelloda karşı karşıya geldi. Kazanan tarafın Yaman olmasının ardından eleme adaylığı düştü.

Hakan ve Batuhan karşılaşmasında ise Batuhan kazanarak adaylıktan adını sildirdi. Mustafa Kemal ve Hakan düelloda mücadele verdi. 5 olan yarışmacının adaylığının düşeceği oyunda Hakan aldığı sayı ile düelloyu 5-4'lük skorla kazandı.

Adaya gözyaşları içinde veda eden Mustafa Kemal'in son sözleri şöyle oldu; "Valla ne diyim Murat bilmiyorum. Diyecek çok şey var ama çok da konuşursam karıştırıyorum. Elimizden geleni yaptık. Tabii her veda hüzünlüdür. Yani duygularım karışık. 2018'deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakterim, duruşum değişmedi neysem oyumdur. İnşallah değişmemiştir. Değişen eşim var, 10 aylık bir kızım var. Onu hep çok özlüyordum. Belki de bu durumu yönetemedim biraz. Kafam hep ordaydı. Evlat çünkü, çok başka bir şeymiş. Bundan önce sevdiği şeyleri yapmak için her şeyi göze alan bir Mustafa Kemal vardı. Ama evladım olduktan sonra sevdiğim her şey bir kenara kaldı bütün dünyam o oldu. Kafam da hep ondaydı. Ben böyle üzülmem diyordum ama vedalar zor. Allah herkesten razı olsun. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barakanın adına eşimin ve kızımın adını verdim; Esra ve Kayra. Atakan kardeşim sen çok delikanlı bir adamsın, baraka sana emanet."