Survivor'da gergin anlar! Ünlüler ve gönüllüler takımı birbirine girdi

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler'de ödül oyunu esnasında yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi. Doğan ve Dora arasından çıkan kavgaya Çağrı'nın da dahil olmasıyla birlikte ortalık karıştı. İki takımdaki erkek yarışmacılar ise kavgayı ayırmak için büyük çaba sarf etti.

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından olan Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler geçtiğimiz akşam 35. bölümü ile ekrana getirildi. Yemek ödülü için mücadele eden iki takıma arasında gerginlik yaşandı.

Yükselen açlık hissiyle beraber yarışmacıların tahammül seviyeleri düşerken yemek ödülü için iki takımda her şeyini ortaya koydu. Yemek ödülü için kıyasıya rekabet eden oyuncu Survivor ilk olarak ünlüler farkı açtı ancak daha sonra geriden gelen gönüllüler tek tek farkı kapattı ve öne geçmeyi başardı.

Berkay ve Doğan'ın karşılaşmasının ardından gerginlik yaşandı. Doğan, son atışı yapıp sayıyı aldığı zannederek sevinmeye başladı. Dora "Sen neye seviniyorsun?" sözüne karşılık Doğan "Senlik gram bir şey yok oğlum!" diyerek cevap verdi.

Tansiyon giderek yükselirken kavgaya Çağrı da dahil oldu. Parkur alanı bir anda karışırken erkek yarışmacılar kavga eden isimleri ayırdı. Murat Ceylan ortalığın durulmasının ardından yarışmacıları "Kavga istemiyoruz" diyerek uyardı.