Survivor'da eleme heyecanı! İddialı yarışmacı adaya veda etti

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor All Star 2022'de eleme heyecanı yaşandı. Barış, Mert, Yasin ve Birsen arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alan isim belli oldu. Survivor Birsen, adaya veda etti. Acun Ilıcalı, ''Çok takdir ettiğim bir yarışmacısın. Erken ayrıldığını düşünüyorum'' dedi.

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor All Star 2022, geçtiğimiz akşam 43. yeni bölümüyle ekrana getirildi. Eleme adayı olarak gösterilen Yasin, Birsen, Mert ve Barış arasında bir kişi Survivor All Star hayallerine veda etti.

İlk eleme adayı Yasin Obuz oldu. İkinci kez dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yeni eleme adayı Birsen oldu. Survivor son bölümde eleme adayı ise ada konseyinde ismi en çok yazılan ünlülerden Mert oldu. Performans birincisi Batuhan ise elenmesi yönünde Barış'ın adını verdi. Böylece bu haftanın ilk eleme adayları Yasin, Birsen, Barış ve Mert oldu.

SURVIVOR BİRSEN ADAYA VEDA ETTİ

Yapılan SMS oylaması sonucunda en az oyu alan Birsen, Survivor hayallerine veda etti. Birsen'in elenmesinin ardından Nagihan ile Sema büyük üzüntü yaşadı.

Birsen, "Umarım şampiyon gerçekten hak eden, sözünün eri biri olur. Meşalem sönüyor burada ama yine de çok güzel bir güneş benim için doğacak" dedi.

Acun Ilıcalı da "Bu zamana kadar hiç söylemedim. Haberin yok ama çok takdir ettiğim bir yarışmacısın. Bir gün bile beni ya da ekipten birini üzmedin, bir sıkıntı çıkarmadın. Sen gerçek bir örneksin. Erken ayrıldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.