Survivor'da bu sene gerçekleşen en garip 3 olay

Survivor 2024 yarışmalardan çok, yarışmacıların gerçekleştirdiği şoke eden olaylarla gündeme geliyor. Survivor Poyraz'ın hırsızlık olayının ardından, önceki bölümlerde yaşanan olaylar da gündeme getirilmeye başlandı. Peki Survivor'da bu sene içerisinde gerçekleşen en garip 3 olay hangisiydi? Haberimizde derledik.

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Survivor yarışması birbirinden garip olaylara sahne olmaya devam ediyor. Başladığı ilk günden bu yana yaşanan kavgalar ve yarışmacıların bireysel hatalarıyla gündeme gelen Survivor yarışmasıyla ilgili birbirinden ilginç olaylar içerisinden en dikkat çekenleri haberimizde derledik.

SURVIVOR 2024'DE GERÇEKLEŞEN EN GARİP 3 OLAY

1 - SEDA AKTUĞLU'NUN MESAJI NEDENİYLE YARIŞMACILARIN GÖZALTINA ALINMASI

Survivor tarihinin belki de en ilginç olayıydı. Yarışmacılardan Seda Aktuğ havaalanında karşılaştığı bir genç kıza cep telefonunu kullanıyor ve babasına mesaj atmak istiyor. Ancak mesajı iletemiyor. O da bir kağıda mesajını yazıp kıza veriyor. Kağıttaki ifadeler nedeniyle annesi, Seda Aktuğ'un kaçırıldığını düşünüyor ve polise ihbarda bulunuyor. Ekip uçakta Dominik'e dönecekken, polis bütün ekibi uçaktan indirip gözaltına alıyor. Devreye ülke emniyetleri dahi girdi.

2 - YİĞİT POYRAZ'IN DOMİNİKLİ BİR AİLENİN EVİNE GİRİP HIRSIZLIK YAPMASI

Yarışmanın en çok ses getiren olaylarından birisi de buydu. Acun Ilıcalı'nın aktardığına göre; Yiğit Poyraz, Dominik'te bir kişinin evine girip hırsızlık yaptı. Dere kenarındaki kamptan çıkan yarışmacı, yaşam alanının - medeniyetin olduğu bölgeye gitti. Bir Dominik vatandaşının evine çuvalla giren Yiğit Poyraz, normal şartlarda güvenlikle korunan evin içerisinde ne varsa çuvala doldurup çıkıyor. Yani hırsızlık yapıyor. Olaya Acun Ilıcalı ve ekibi de dahil oldu ve ev sahibinin şikayetçi olmasını engellediler.

3 - AYSU KESKİN'İN AĞABEYİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ORGANİZE YEMEK SİPARİŞİ

Yarışmada en çok ses getiren bir diğer olaysa Aysu'nun, Türkiye'de bulunan ağabeyi ile gerçekleştirdiği organize yemek siparişiydi. Aysu'nun ağabeyi, Dominik ile bağlantıya geçiyor. Dominik'teki lokal üzerinden Aysu'ya yemek yollamaya çalıştı. Ve bu durum Acun Ilıcalı ve ekibi tarafından fark ediliyor. Olay aynı zamanda belgelenip somut hale getirildi.