Survivor'da elenen isim: 9 Şubat Survivor'da kim elendi, adaya kim veda etti?

Survivor'da elenen isim belli oldu! Heyecan ve çekişmeli dakikalarıyla izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor eleme oyunu ile ekranlara geldi. Uzun yıllardır her sezonuyla milyonlara hitap eden yarışma bu yıl yine birbirinden iddialı isimlere ev sahipliği yapıyor. Haftanın ilk eleme potasına giden iki isim Doğan ve Hanzade olmuştu. Peki, 9 Şubat Survivor'da kim elendi?

Survivor'da elenen isim açıklandı! Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yine heyecan dolu bir sezonla izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Ünlüler takımı ile gönüllüler takımı arasındaki mücadele açlık, yetenek ve mücadele yarışmacıları bir hayli zorluyor. Her hafta eleme potasındaki bir isim adaya veda etmek zorunda kalıyor. Peki, 9 Şubat Survivor'a veda eden isim kim oldu?

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM AÇIKLANDI!

9 Şubat Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor'da eleme konseyi toplandı. Eleme potasında yer alan isimler Doğan, Hanzade, Öykü ve Baran oldu. Acın Ilıcalı eleme potasında yer alan isimler arasında en az SMS alan yarışmacıyı açıkladı. Survivor'da bu hafta elenen yarışmacı Baran oldu. Baran Survivor'a veda etti...

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen ünlüler takımı ile gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı oyunun galibi gönüllüler takımı oldu. İlk eleme adayı ünlüler takımından Doğan oldu. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı. İkinci eleme adayı gönüllüler takımından Hanzade oldu. Yarışmanın 9 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı'nın açıkladığı SMS oylaması sonrası gönüllülerden Poyraz, ünlülerden ise İlayda birinci oldu. İlayda eleme potasına Öykü'yü, Poyraz ise Baran'ı gönderdi. Böylece eleme adayları Doğan, Hanzade, Öykü ve Baran oldu.